Søk i artikler og innlegg

Kapittel 1: Om hundene og dagen før hendelsen

Objektiv

Odin hentet jeg på et sted ikke langt fra Drammen juni 2008. Han var den første hunden jeg hadde på mange år. Så det var han som lærte meg alt som var å lære om grand danois. Noen år senere fikk jeg ei tispe, og Sheeba, som hun het fikk et valpe-kull med Odin. 

Odin første sommeren på gården.

I det Kullet var Balder. Balder var ikke verdens vakreste valp, men det var han som fant mitt hjerte.

Balder som liten

Gården ligger et stykke inn i skogen. Egner seg perfekt for grand danois da hele eiendommen er inngjerdet. Jeg har som de aller fleste hundeeiere opplevd at hundene har vært på rømmen. Aldri vært noe dramatikk rundt det. Et par ganger har gode naboer kjørt hundene hjem og en gang ble hundene levert til Hamar Dyreklinikk for skanning da de hadde greid å komme seg ut av hundegården. 

Jeg har et par hester, og jeg var i 2013 medlem av Løten Ride & Kjøreklubb. Vi arrangerte et par dager nede på Ebru med dressur og sprang. Lørdag den 16. juni var det dressur-dag, og min daværende samboer ridde et program med den eldste hesten min. 

MacLinn og samboer på Ebru

Dagen var fin med godt vær og fine folk. Var temmelig sliten da vi kom hjem. Lesset av hestene, lufte hundene, stupte inn og laget mat før senga.

Kommentarer

Kommentarer